Nasza cela - Forum dla ludzi z charakterem, zakonników i pustelników
Styczeñ 17, 2025, 16:12:59 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor W±tek: peda³y i lesbijki to ludzie chorzy na w³asne ¿yczenie  (Przeczytany 3806 razy)
Gutek
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 84

« : Marzec 05, 2013, 14:26:37 »

Burza po s³owach Wa³êsy. Opublikowa³ szokuj±ce listy

Jacek G±dek Onet

Lech Wa³êsa opublikowa³ w sieci g³osy poparcia dla siebie, które sp³ynê³y do niego po szeroko komentowanych s³owach o tym, ¿e homoseksuali¶ci powinny w Sejmie siedzieæ "za murem". - Równie¿ jestem zdania, ¿e peda³y i lesbijki to ludzie chorzy na w³asne ¿yczenie, to zboczeñcy - to jeden z nich.

Jerzy Borowczak, prywatnie przyjaciel Lecha Wa³êsy - po zacytowaniu mu s³ów z g³osów poparcia opublikowanych przez samego Wa³êsê, w których czêsto powtarza siê okre¶lenie "peda³" - podkre¶la: - Ja jestem przeciwny obra¿aniu ludzi. Tak samo Lech Wa³êsa nie chce ich obra¿aæ, bo szanuje mniejszo¶ci, ale nie chce te¿, aby narzuca³y one co¶ wiêkszo¶ci.

A zaczê³o siê od szeroko komentowanych s³ów Wa³êsy w TVN24, ¿e "ta mniejszo¶æ wchodzi na g³owê wiêkszo¶ci". Dopytywany, czy homoseksualista powinien siedzieæ w ostatniej ³awie w Sejmie, odpar³: - Oczywi¶cie, ¿e tak. Jak sprawiedliwo¶æ to sprawiedliwo¶æ. A nawet jeszcze za murem.

Nastêpnie odmówi³ przeproszenie za te s³owa. - Prawie ca³y naród popiera mnie, a paru ludzi jest przeciwko mnie i to opiniotwórczych - dodawa³.

G³osy poparcia: pederasta, a nie gej

Teraz by³y prezydent opublikowa³ na swoim oficjalnym koncie na Blipie kilka g³osów poparcia dla siebie, które otrzyma³. Pochodz± one z poczty elektronicznej, któr± odbiera by³y prezydent. - Bardzo du¿o e-maili przychodzi do biura. Niemal wszystkie s± z poparciem dla pana prezydenta - s³yszymy w biurze Lecha Wa³êsy. Pogl±dy wyra¿one w czê¶ci z nich s± bardzo stanowcze.

- Nie zawsze zgadzam siê z pana (Wa³êsy - red.) pogl±dami, ale tym razem jestem ca³ym sercem i duchem z panem. ¦wiat stan±³ na g³owie. To jest wywrócenie wszystkiego do góry nogami. Za normê uwa¿a siê to, co jest wbrew zasadom biologii, fizyki i wszystkiego. Ja mam ¿a³owaæ, ¿e moi rodzice byli normalni, bo dzieci w zwi±zkach homoseksualnych wychowuj± siê lepiej. Dwóch li¿±cych siê facetów uznaje mnie za homofoba, bo ca³e ¿ycie próbuj± udowodniæ, ¿e s± normalniejsi ode mnie - czytamy w jednym z takich g³osów.

Autor na koniec cytuje Miko³aja Reja - "Polacy nie gêsi, i¿ swój jêzyk maj±" - oraz dodaje: "Pederasta, a nie gejê.

Kolejny sygna³. - Równie¿ jestem zdania, ¿e peda³y i lesbijki to ludzie chorzy na w³asne ¿yczenie, to zboczeñcy, niech sobie spokojnie ¿yj±, a nie domagaj± siê publicznego okazywania dewiacji. (O) zgrozo, oni uwa¿aj±, ¿e bycie peda³em lub lesbijk± to zaszczyt i szczyc± siê tym coraz bardziej. Jak widzê ca³uj±cych siê peda³ów czy lesbijki, to ju¿ czujê obrzydzenie. Czy na takich widokach mamy wychowywaæ dzieci, wnuków? Pana g³os bardzo siê liczy i, aby podtrzymaæ normalno¶æ ludzko¶ci, grzmij pan jak najmocniej - mo¿na przeczytaæ. Podpisano: S³uchacz z Mazur.

"Prosto z mostu, sensownie i bez owijania w bawe³nê"

Inny autor listu z podziêkowaniami za mocny g³os ws. mniejszo¶ci seksualnych gratuluje legendzie "Solidarno¶ci" "odwagi i mêstwa" oraz ¿yczy "wytrwa³o¶ci i podjêcia czynnych dzia³añ na rzecz Polski".

Kolejny zwolennik by³ego prezydenta dzieli siê refleksj±, ¿e w³a¶nie skoñczy³ ogl±daæ wywiad Wa³êsy w TVN24 i by³o "jak zwykle super". - Jest pan jedynym politykiem w Polsce, który powie prosto z mostu, sensownie i bez owijania w bawe³nê - odnotowuje.

W ocenie nastêpnego sympatyka Lech Wa³êsa "po wielu wypowiedziach dyskwalifikuj±cych (go) jako niegdysiejszego przywódcê ludzi pracy" "nareszcie odzyskuje twarz". Jak? Autor t³umaczy: - Okre¶laj±c jasno, jakie preferencje powinny panowaæ w pañstwie. ¯e geje, lesbijki i inni nie mog± zasiedlaæ ³aw pañstwowych instytucji. ¯e nie s± ¿adnymi celebrytami. ¯e nie mog± terroryzowaæ spo³eczeñstwa.

Autor tych s³ów dodaje jednocze¶nie, ¿e "publiczne epatowanie swoimi ci±gotami czy preferencjami seksualnymi jest po prostu obrzydliwe".

Nastêpny g³os podkre¶la, ¿e "wszyscy udaj± poprawno¶æ polityczn±, a bagno siê powiêksza".

"Niech sobie w Europie wymy¶laj±, co chc±. My mamy swoje pogl±dy"

W ocenie innego zwolennika pogl±du by³ego prezydenta nt. gejów i lesbijek partie polityczne "przedmiotowo" traktuj± "kochaj±cych inaczej". - Graj± na tematach (…) politycznie na topie. Niech sobie w Europie wymy¶laj±, co chc±. My mamy swoje pogl±dy - podsumowuje.

Jednocze¶nie autor tego g³osu bije w Monikê Olejnik, zarzucaj±c jej, ¿e "robi szum". Dziennikarka i autorka "Kropki nad i" (TVN24) napisa³a niedawno na Facebooku: - Lech Wa³êsa zhañbi³ Nagrodê Nobla s³owami o gettcie ³awkowym dla gejów. Jest mi potwornie przykro.

Co s±dzisz o s³owach Lecha Wa³êsy? Jak je oceniasz? Prze¶lij opinie na Daj Znaæ!

Sympatyk legendy "Solidarno¶ci", w przytoczonym przez Wa³êsê g³osie poparcia dla siebie, napisa³: - Och, jaka to (Monika Olejnik) tolerancyjna osoba. Co robi³a w stanie wojennym? Gdzie by³a jej tolerancja? Dlaczego nie walczy³a za¿arcie w okresie komuny o prawa homoseksualistów?

Przyjaciel Wa³êsy: to tylko s³owa

W rozmowie z Onetem Jerzy Borowczak broni swojego przyjaciela - Lecha Wa³êsy. Mówi, ¿e jeszcze przed g³o¶nym wywiadem z by³ym prezydentem nt. mniejszo¶ci seksualnych, wiedzia³, jakie ma on pogl±dy i zna³ jego stanowisko. Ale uspokaja: - To tylko s³owa.

- Ja go znam. Lechu nie jest ¿adnym przeciwnikiem innych orientacji seksualnych. On mówi, ¿e ta 5-10 proc. mniejszo¶æ zajmuje teraz 90 proc. czasu, a musz± byæ zachowane proporcje, nawet je¶li chodzi o debatê w Sejmie.

A czy faktycznie w polskim narodzie, jak mówi³ Wa³êsa, by³y prezydent ma wsparcie? - Na pewno nie ma w spo³eczeñstwie zgody na zwi±zki partnerskie homoseksualistów czy adopcjê dzieci - ocenia Borowczak.

(GK)
Gutek
Administrator
U¿ytkownik

« Odpowiedz #1 : Marzec 05, 2013, 14:27:20 »

Nie jestem fanem P. Wa³êsy, ale pod tym wzglêdem ma ca³kowit± racjê. Nie mo¿e tak byæ ¿e ze zboczenia lub dewiacji robi siê jak±¶ niezwyk³± zaletê która ma byæ przepustk± do przywilejów i Bóg wie czego jeszcze, adopcji, ma³¿eñstw(mo¿e w ko¶ciele). Zboczeniec niech sobie z drugim takim samym robi swoj± sodomiê, ale to nie mo¿e byæ ogólno¶wiatowy lans na widoku publicznym. Skoro nie potrafi± ¿yæ jak inni to niech ¿yj± jak potrafi± ale nie mo¿na z tego robiæ problemu na skalê pañstwa czy europy. Peda³y maj± znaæ swoje miejsce, a ono jest z ty³u za normalnymi lud¼mi.
Gutek
Administrator
U¿ytkownik

« Odpowiedz #2 : Marzec 05, 2013, 14:28:13 »

Czt ktos chce byc gejem czy lesbijka to niech robi to w domu.Najgorsze jest to w tym ze ONI obnosza sie z tym po ulicach i wszedzie.Co mnie to obchodzi czy ktos lubi normalnie czy inaczej.Uwazam ze jest to chore ze facet z facetem uzywaja pewnych czesci ciala gdzie jest miejsce na kupe udajac przy tym ze jest im dobvrze i ze czuja dzieku temu milosc do siebie.
 Problem zaczal sie wtedy nie jak oni to robili tylko gdy wyszli na ulice i zaczeli z tego robic przedtawienie i popis publiczny.
 Mysle ze tak naprawde homo nie chodzi o to zeby okazywac swoja orientacje ale na tym zeby "zalac" swiat ich ideologia i sposobem na zycie i zeby narzucic innym to co oni chca robic.
 Nie wiem po co to robia przeciez "normalni" ludzie nie chodza po ulicach i nie namawiaja na uprawianie po "normalnemu" seksu.
 Dlatego tej ideologii ja mowie takze nie !
Gutek
Administrator
U¿ytkownik

« Odpowiedz #3 : Marzec 05, 2013, 14:29:19 »

"Niektórzy homoseksuali¶ci uwa¿aj±, ¿e to co oni robi± jest ich prywatnym ¿yciem. Lecz ¿ycie seksualne nie jest ju¿ prywatn± spraw±, poniewa¿ dotyczy prze¿ycia narodu. (...). Naród czysty rasowo z niewielk± ilo¶ci± dzieci stoi ju¿ jedn± nog± w grobie, za piêædziesi±t lub sto lat nie bêdzie ju¿ istnia³. Dlatego te¿ wszyscy musimy zrozumieæ, ¿e nie mo¿emy tej chorobie pozwoliæ rozwijaæ siê w Niemczech i musimy j± zwalczaæ... To jest bardzo wa¿ne, aby¶my ich wytêpili, nie z zemsty, ale z konieczno¶ci ¿yciowej." Heinrich Himmler.

Pomijaj±c z³± s³awê autora cytatu, pogl±d jest s³uszny i uniwersalny. Zreszt± zupe³nie jak w obecnym przypadku Wa³êsy.
Gutek
Administrator
U¿ytkownik

« Odpowiedz #4 : Marzec 05, 2013, 14:30:02 »

Oto jak dzia³aj± ³¿e elity, zak³amane lewackie media, re¿imowe ¶rodki przekazu masowego, niech kto¶ jeszcze powie, ¿e PiS nie ma racji wskazuj±c na powód swoich wyborczych niepowodzeñ medialn± propagandê i nagonkê. Niemal w dwa dni, Wa³êsa z autorytetu moralnego przez te same zak³amane media sta³ siê publicznie kreatur± i kanali±. Teraz tylko Wajda ma problem. Chcia³ zaszkodziæ dla PiS i nakrêciæ film o bohaterze Wa³êsie, by jeszcze bardziej manipulowaæ opini± publiczn± i jej sympatiami, tylko nie przewidzia³, ¿e Wa³êsa powie co¶, co w jedn± sekundê z idola mediów przemieni go w kreaturê.
Gutek
Administrator
U¿ytkownik

« Odpowiedz #5 : Marzec 05, 2013, 14:30:43 »

W wielu dziedzinach nie zgadza³em siê i nie zgadzam z b.Prezydentem. W tym jednak temacie jestem przekonany,
 i¿ nie mia³ ¿adnego ze z³ych zamiarów - w tym nie chcia³ rzuciæ cienia, brudu czy s³ów z³o¶liwych na t± mniejszo¶æ spo³eczn± ! Powiedzia³ to, co powiedzia³o by 80% Polaków ! Problem w tym, ¿e nie przeszkadzajmy sobie wzajemnie ! Ka¿dy ma prawo by¶ re¿yserem w³asnego ¿ycia ! Przykre, ¿e na modê Palikota czy Niesio³owskiego
¯REJ¡ siê wzajemnie...
agnieszka
U¿ytkownik
**
Wiadomo¶ci: 71

« Odpowiedz #6 : Marzec 05, 2013, 14:32:37 »

Co jest grane? Sk±d ten zmasowany atak homo? Jakie¶ lobby wysoko postawione przypu¶ci³o atak??? Homoseksualizm jest jeszcze nadal mniejszo¶ci± a MEDIA SA STEROWANE! Z mediów wynika ¿e coraz wiecej osob osob popiera homoseksualizm.

TO JEST NIE PRAWDA! UWAGA APEL!

Nie wyciagac wnioskow z mediow w tym internetu tylko ROZMAWIAC ze znajomymi!

Wtedy widac ze homo w Polsce wcale nie jest takie popierane ani uznawane za normê!!!!!!!!!
agnieszka
U¿ytkownik
**
Wiadomo¶ci: 71

« Odpowiedz #7 : Marzec 05, 2013, 14:33:10 »

Ja uwa¿am, ¿e homoseksualizm to doskona³a forma zaspakajania swych potrzeb. Homoseksualizm, to ekskluzywna forma seksu przewy¿szaj±ca seks uprawiany z niewiastami. Mozna go porównaæ do angielskich klubów lordów i milordów , Do tych klubów niewiasty nie maj± wstepu i s³usznie. Przebywaj±cy tam lordowie odpoczywaj± od zrzêdzenia swych Lady. W klubach prowadz± inteligentne konwersacje, pal± cygara i pija szkockie weesky.
naszacela
U¿ytkownik
**
Wiadomo¶ci: 51

« Odpowiedz #8 : Sierpieñ 24, 2016, 15:56:15 »

kiedy¶ znalaz³am to forum i dowiedzia³am siê tutaj czym jest nerwica.

Dowiedzia³am siê o p.Pitaku, który pomóg³ kilku forumowiczom i zaryzykowa³am.
Okaza³o siê , ¿e leczenie nerwicy jest du¿o prostsze ni¿ na pierwszy rzut oka wygl±da³o.¯adnych tabletek, za to du¿o wspó³czucia i szacunku dla osoby cierpi±cej oraz rzeczowe wyt³umaczenie mechanizmu zachorowania i trwania w chorobie.

Zaczê³am od tego , w co trudno by³o uwierzyæ. Od relaksacji. Nie wierzy³am w ni±, bo jak to jest mo¿liwe , aby zwyk³e rozlu¼nianie sie i uspokajanie mia³o pomóc?

A jednak to zaczê³o dzia³aæ. Spokój umo¿liwia³ mi zauwa¿enie prawdy i siebie w otoczeniu. Zaczê³am obserwowaæ siebie , a potem pobudzaæ cia³o do takich reakcji, jakie by³y sugerowane w æwiczeniach.

To te¿ zaczê³o dzia³aæ i to dodatkowo wzmocni³o efekty. Nie chce tu robiæ nikomu reklamy czy antyreklamy, ale najlepsze æwiczenia relaksacyjne i autogenne iopracowa³ W³adys³aw Pitak i dlatego je polecam. Mo¿na je kupic na p³ytach dvd.
wystarczy na googlu napisaæ "Pitak trening autogenny" i znajdziecie adres, gdzie mo¿na te æwiczenia kupiæ

Video-Lux
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 36

« Odpowiedz #9 : Listopad 29, 2020, 13:40:45 »

http://www.naszacela.darmowefora.pl/index.php?topic=41.0
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: